top of page

Diensten:

Intuitiëve Kleuren Frequentie healing op de huid en op het canvas


<img src="energeticartchakra.png" alt="Acrylic on canvas made for beautiful spiritual room this energetic art is full of  beautiful love and  light energy">

artwork from healing session

Met de healing met kleur op afstand op een canvas, word je meegenomen in een prachtige geleide meditatie/visualisatie, in het comfort van je eigen huis.


Terwijl jij in deze meditatieve staat van zijn bent, ontvang je de healing en ontvang ik informatie over kleuren en plaatsing van de kleuren en wordt er vanuit deze energie een prachtig uniek schilderij gecreëerd. Je zou allerlei emoties kunnen ervaren, energie voelen veranderen, verschuiven, huilbuien, aspecten van je innerlijke kind of vorig leven ontmoeten en de pure verbinding met je goddelijkheid voelen en enorme verschuivingen ervaren, maar zelfs als je niets voelt, Maak je geen zorgen! Soms willen we iets zo graag, we willen voelen dat we het willen ervaren, dat het de ervaring blokkeert. Vertrouw erop dat de goddelijke helende energie zijn werk zal doen! Het werk zal gedaan worden en je zult datgene ontvangen waarvoor je klaar bent om te ontvangen of los te laten voor je hoogste goed. Sta open om te ontvangen of los te laten zonder enige verwachting, zonder de uitkomst te willen controleren.


Na de sessie moet het schilderij drogen en daarna wordt het naar je opgestuurd, zodat je thuis kan blijven genieten van de energie van het schilderij. Niet alleen een prachtig kunstwerk en herinnering, maar het zal blijven genezen terwijl het bij je is en door ermee te mediteren krijg je nog meer inzichten.


In deze zeer unieke en krachtige healingsessies van 90 minuten ontvang je healing op een diep niveau. De combinatie van healing en de energie van de kleuren en het gebruik ervan op een canvas of op het lichaam is een geweldige ervaring en een prachtig cadeau om jezelf of dierbaren te geven. Het fysieke aanraken geeft een nog diepere beleving.


In afstemming met de IK BEN-Tegenwoordigheid, ontvang ik begeleiding over wat je het meest nodig hebt tijdens de sessie. Het valt niet te zeggen wat dat zal zijn, de genezing die plaatsvindt op zoveel verschillende niveaus binnen ons multidimensionale zelf is iets wat moeilijk in woorden te beschrijven is. De ervaringen van klanten spreken voor zich (een aantal vindt je hier).

<img src="healingart.png" alt="result of intuitive color healing session this beautiful personal piece of art will go to the client who recieved it to enjoy the light energy in her home stay connect with energy God self higher self stay connected">


De healing met kleur op de huid is iets wat een hele andere ervaring heeft, het maakt het nog persoonlijker door het aanraken van de huid.


Het voelen van mijn handen en penselen op de huid voelt als een diepere verbinding en genezing, omdat je het niet alleen van binnenuit ervaart, maar ook van buitenaf: je kunt temperatuurverschillen ervaren op verschillende delen van het lichaam of met het gebruik van verschillende kleuren je voelt de energie veranderen. Er is niets om dit mee te vergelijken, het is een geweldige en unieke ervaring.


Na de sessie zullen we enkele professionele foto's maken en u ontvangt één bewerkte en klaar om af te drukken foto per e-mail. Zo kun je ook lang nadat je de verf eraf hebt gehaald nog van zijn energie genieten.

Zoals ik in mijn inleiding schreef. We zijn één, we komen uit dezelfde bron maar in ons menselijke aspect hebben we verschillende behoeften, ervaringen, verwachtingen enzovoort.

Dat is ook de reden waarom elke healing, vooral bij het aanraken van de huid, zo heel anders is om te ervaren. Voor mij is het het meest intense en gemakkelijk vloeiende gevoel dat er is, en de verschuivingen zijn geweldig. Een van de mooiste feedback die ik kreeg was dat 'het voelde alsof de borstel (of vinger) door de huid ging en geneest in andere dimensies (andere werelden)'.

Ik hou daar zo veel van. Lees hier meer ervaringen.

<img src="healingart.png" alt="result of intuitive color healing session this beautiful personal piece of art will go to the client who recieved it to enjoy the light energy in her home stay connect with energy God self higher self stay connected">

Body art from healing session

<img src="healingbodyart.png" alt="result of intuitive color healing session on the skin beautiful pic  piece of art will go to the client who recieved it to enjoy the light energy in her home stay connect with energy God self higher self stay connected">
<img src="energeticartchakra.png" alt="Acrylic on canvas made for beautiful spiritual room this energetic art is full of  beautiful love and  light energy">

artwork ready to be send out!

Prijzen en voorwaarden

Als je meer wilt weten over deze sessies, neem dan contact met me op om een ​​gratis en vrijblijvend 30 minuten Zoom-gesprek in te plannen om al je vragen te beantwoorden en me je meer te laten vertellen over de sessie.De prijs van de healing met canvas begint bij € 198,- voor 90-120 min inclusief plat canvas 20x20cm. Exclusief post. Als je een andere maat wilt, neem dan contact met me op voor prijzen.


De prijs van de healing op de huid begint bij € 198,- voor 90 -120 min.

Afhankelijk van de plaats op het lichaam en de grootte.

Het kan op de arm zijn, een deel van de rug of een full body painting.

U ontvangt één bewerkte foto.


Neem contact met mij op voor meer informatie en prijzen.

Lees hier over de ervaringen van andere mensen of bekijk hier foto's van het kunstwerk dat tijdens de sessies is gemaakt.

bottom of page