top of page
bgImage

Created with Love by Monique Lily

Mother Nature Post Cards

<img src="energeticartchakra.png" alt="Acrylic on canvas made for beautiful spiritual room this energetic art is full of  beautiful love and  light energy">

Gifts from Mother Earth

Set of 10 beautiful postcards

Gifts from Mother Earth

Wat hou ik van de prachtige energie van Moeder Aarde. Ik hou van alle aspecten van haar en het mooie is dat het overal om ons heen is. Ik hou ervan om lange wandelingen te maken en contact te maken met al het moois dat zo overvloedig aanwezig is om van te genieten.

Ik word heel blij van foto's te maken van alles wat ik zie en overal waar ik ga om overal naartoe ga. Het is zo fijn om er later naar te kijken en misschien andere dingen te zien of te voelen die me eerder niet waren opgevallen, en ik deel ze graag met vrienden op sociale media.

Er zijn zoveel verborgen schatten te ontdekken.

Terwijl ik aan mijn kaartendeck werkte, hoorde ik een fluistering om iets te doen met al deze geweldige geschenken van Moeder Aarde die ik heb verzameld tijdens zoveel wandelingen en mooie plekken over de hele wereld waar ik ben geweest. Dus hier zijn ze! Een prachtige set van 10 ansichtkaarten om naar vrienden en familie te sturen of om te bewaren en in je heilige ruimte te plaatsen of om mee te mediteren en de geweldige energie in elke kaart te voelen. Deze kaarten helpen me om verbinding te maken met de liefdevolle energie van de hoogste frequenties die Moeder Aarde bezit. Ik voel in sommige kaarten een sterke connectie met de elementen, voorouders en de magie van bijzondere aardwezens die overal om ons heen zijn.


De set van 10 ansichtkaarten is € 22 *

bottom of page