top of page
bgImage

Created with Love by Monique Lily

<img src="energeticartchakra.png" alt="Acrylic on canvas made for beautiful spiritual room this energetic art is full of  beautiful love and  light energy">

I AM chart

A5 Card with degree on back

IK BEN Tegenwoordigheid

Er is veel te zeggen en uit te leggen over De IK BEN Tegenwoordigheid. Er is heel veel informatie te vinden in boeken of op internet. Zo zijn er ook veel verschillende versies van De IK BEN Tegenwoordigheid

Laat me met je delen hoe het voor mij voelt, want dit is mijn waarheid op dit moment.

De IK BEN Tegenwoordigheid (God in actie) in mij (en in jou!) is Gods aspect in mij. Het is wie IK BEN. Het is de druppel uit de oneindige goddelijke oceaan van onvoorwaardelijke liefde, oneindige wijsheid en onoverwinnelijke kracht. Deze druppel bevat alles wat de oceaan bevat, en het is alles wat de oceaan is. Deze druppel is geen kopie. Het is precies hetzelfde. Jij bent deze druppel en je bent dezelfde als de IK BEN Tegenwoordigheid. IK BEN is in mij, in jou, in alles wat er is. Er is slechts één. Je bent één met deze Liefde, Wijsheid en Kracht, Altijd!

Jij bent heel, compleet en één.

Door dit dagelijks te erkennen, door te mediteren, door gebruik te maken van de helende kracht van het gesproken woord*; door het gebruik van IK BEN Tegenwoordigheid gebeden/decrees/affirmaties, door te lezen en leren; door bewust Aanwezig te zijn, hebben er ongelofelijke verschuivingen plaats kunnen vinden en heeft mijn leven op zoveel manieren en lagen veranderd! Het heeft meer liefde, vrede en vreugde in mijn leven gebracht en het heeft me geholpen om ogenschijnlijke angsten/twijfel te overwinnen en geen slachtoffer meer te zijn van mezelf, ervaringen en omgeving.

Omdat ik de IK BEN Tegenwoordigheid heb uitgenodigd terug in dit leven te laten komen, kon ik op elk moment een stap terug doen, mijn rust herpakken en vanuit een ander perspectief kijken. Het heeft me geleerd door de ogen van liefde naar mezelf en de wereld te kijken en ik gun dit iedereen!

Alles heeft een bepaalde frequentie en wat met de ene persoon resoneert, resoneert niet met de ander en dat is prima. Ik weet dat ik daarom deze versie van de IK BEN Tegenwoordigheid chart heb kunnen maken en waarom ik hem met de wereld mag delen. 

We zijn Eén, maar we hebben allemaal andere voorkeuren/wensen of smaken. Binnenin zijn we het zelfde maar aan de buitenkant zien we er anders uit. We zien dingen/ervaringen wellicht anders en dat is mooi, omdat alles goed is, zoals het is. 

Daarom vind ik deze chart zo'n prachtige aanvulling op alle mooie versies die er al zijn. Zelfde energie, net een beetje anders, zoals die druppel uit de oceaan, net zoals ieder van ons een andere persoonlijkheid heeft', en een andere frequentie, en dat geldt ook voor deze chart!

Voel wat goed voelt voor jou, wat jij prettig vind. voor jou en alleen voor jou.

Ik ben hier om te creëren en te inspireren en dat is wat deze chart is;

een inspiratie en bevestiging dat het oké is om anders te zijn.

Omarm alles wat je bent! Omarm het op een manier die goed voor je is!

*

Terwijl ik dit aan het tekenen was, kreeg ik een prachtige boodschap. Een gebed (decreet/bevestiging) om bij de chart te doen. Het is gedrukt op iedere kaart!

Geniet van zijn mooie energie.

Met liefde, Monique Lily
Hoe kun je de chart gebruiken...

Je kunt de chart op vele manieren gebruiken, het belangrijkste is dat het goed voelt voor jou! Volg je gevoel. Ik geef je graag een aantal mogelijkheden: Je kunt de chart ergens in je omgeving neerzetten zodat je het de hele dag ziet, als een her-Innering aan wie je echt bent en je kunt het gebruiken om je af te stemmen, door er naar te kijken en de decrees op te zeggen of om er mee in meditatie te gaan.

Wat 'zie' je op de kaart?

Nogmaals, wat je voelt, is het belangrijkste. Vertrouw op jouw gevoel, want het is je innerlijke weten. Kijk met je gevoel, je hart, in plaats van te willen begrijpen wat het nou precies is wat je ziet. Je gevoel, de energie liegt niet, volg dat! Als je meer wilt weten, hier is een heel kleine uitleg, mijn uitleg. Er is veel te vinden, te leren en te ontdekken. Vertrouw op je innerlijke stem en pas jezelf toe. (Ik zal hieronder enkele links delen voor meer info).

Dit is een weerspiegeling van wie je bent! Het enige wat je hier ziet, ben jij. Jouw ware zelf!

Wij zijn dit allemaal, dit plaatje is voor iedereen hetzelfde. Er is maar EEN en jij bent dit allemaal.

De figuur onderaan is wie je bent in dit leven, het menselijke aspect, je menselijke zelf. In het midden van de borst (hartchakra) zie je De Drievoudige vlam.

Deze vlam vertegenwoordigt;

Goddelijke kracht, (blauw, de vader), goddelijke wijsheid (geel, de zoon) en goddelijke liefde (roze, de Heilige Geest). Het wordt omringd door de Violette Vlam. Deze verterende vlam kan all energie, onmiddellijk transmuteren, karma oplossen.

De bovenste figuur, de dalende duif en de middelste figuur vertegenwoordigen:

Je IK BEN Tegenwoordigheid, de Heilige Geest en je Christus Zelf (Hoger Zelf).

De IK BEN Tegenwoordigheid is omgeven door gekleurde ringen die de Zeven Heilige Vlammen / licht Stralen van de Opgevaren Meesters, Engelen en Aartsengelen en nog zoveel meer! Je ziet de aarde, het land, het water en de energie, alles is vertegenwoordigd en stroomt overal. Ook in jou. Jij bent dit alles. Alles is een.

Gebruik van de chart en de decrees:

Ga rustig zitten, vertraag je ademhaling, je lichaam, je gedachten, wees stil en zacht naar jezelf. Ontspan en concentreer je op je hartchakra (midden van je borst) terwijl je langzaam door je neus naar je buik ademt.

Als je, jezelf kalm en op je gemak voelt, kijk dan naar de chart en blijf in en uit ademen. Wanneer je merkt dat je wordt afgeleid door dingen om je heen of gedachten, breng dan je aandacht meteen terug naar je ademhaling en naar je hart.

Spreek de woorden van de decree hard op uit, met kracht en liefde en neem je tijd.

 

Herhaal 3 keer of beter.

Geniet!

Bestel jouw IK BEN chart hier:

Ik BEN poster

40 x 60 cm

Prachtige, stevige kwaliteit poster 30 x 60cm. Prijs per poster:

€ 18,99  plus verzending

IK BEN grote kaart

A5

Mooie stevige kwaliteit A5 kaart met de IK BEN Tegenwoordigheid. 

Aan de achterzijde vindt je 2 prachtige decrees.

Prijs per kaart:

€ 3.33 plus verzending   

I AM small card

pocket size

Kleine kaart, visitekaart afmeting met de IK BEN Tegenwoordigheid.

Aan de achterzijde vindt je 2 prachtige decrees.

Prijs per 3 kaartjes:

€ 3.33 plus verzending   

bottom of page